ZF 24

Fructe, sucuri si hartie igienica, cosul romanilor dupa sarbatori

03.01.2010, 20:52 31

Dupa mesele grele de sarbatori romanii au iesit in numar mare lamagazine pentru cumpara noi provizii. Hipermarketurile din Capitalas-au umplut din nou, la mare cautare acum fiind fructele, sucurilesi hartia igienica in cantitati mari, conform Gandul.

Cu ochii incercanati de la noptile albe si sticlele rapuse,mergand mai greoi de la kilogramele acumulate, romanii au lasatde-o parte placerile sarbatorilor si s-au intors la activitatile dezi cu zi - mersul la hipermarket. Desi multi se asteptau, ieri, sagaseasca magazinele mai libere, cozile la casele de marcaj erauformate din nou din sute de persoane. Punctele de interes, insa, seschimbasera. Daca inainte de sarbatori aglomeratia se formase injurul raioanelor de carne si prajituri, acum bataia era la raionulde fructe si sucuri naturale.

Oamenii cautau acum alimente care sa nu pice la fel de greu caprodusele de sarbatori. Citricele erau la mare cautare (pentrudegresare, cum ziceau clientii), dar nici la mere si alte fructeautohtone inghesuiala nu era mai mica. Cine termina cu facutulproviziilor de fructe, trecea la raionul de sucuri. Preferate eraucele asa-zis naturale in locul celor carbogazoase. De la raionul desucuri se trecea la cel de iaurturi, game intregi de lactate cufructe fiind aruncate in carucioare. Desi alimentele cumparate eraumai usoare, acestea erau puse in carucioare tot in cantitatiindustriale. Despre cumparaturile romanilor dupa Sarbatorile deiarna cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO