ZF 24

Giurgiu si Ilfov au cei mai multi restantieri la credite, Salaj si Maramures, cei mai putini

11.03.2009, 16:17 20

Pe locul intai in topul judetelor cu cei mai multi restantieri a trecut Giurgiu, urmat de Ilfov, Calarasi si Braila, in timp ce la polul opus se plaseaza Salaj si Maramures, potrivit datelor publicate miercuri de Biroul de Credit.

"Daca pana acum Capitala avea cei mai multi debitori cu obligatii restante curente, am observat ca acum e in a doua jumatate a clasamentului in functie de ponderea detinuta in totalul debitorilor restantieri”, spune Serban Epure, directorul general al Biroului de Credit.
 

"In ceea ce priveste varsta, anterior cei mai multi restantieri aveau in jur de 30 de ani. Acum cea mai mare pondere in totalul debitorilor cu obligatii curente o au tinerii de 18-20 de ani”, precizeaza Epure.

Restantierii in varsta de sub 20 de ani detin o pondere de peste 22% in totalul restantierilor. Pe locul doi in topul restantierilor sunt clientii cu varsta cuprinsa intre 20 si 24 de ani, iar pe locul trei se claseaza restantierii cu varsta cuprinsa intre 20 si 25 de ani..


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO