ZF 24

Gordon Brown spune ca vorbeste des la telefon cu magnatul media Rupert Murdoch: "Avem discutii foarte amicale"

15.11.2009, 13:24 10

Premierul britanic Gordon Brown a recunoscut la sfarsitulacestei saptamani ca a vut o conversatie telefonica "foarteprietenoasa" cu magnatul media Rupert Murdoch, patronul tabloiduluibritanic "The Sun, ziarul care critica cel mai vehement partidullaburistilor, scrie The Guardian.

"Vorbesc cu Rupert ori de cate ori apare ocazia si am vorbit sisaptamana aceasta. A fost o conversatie foarte amicala", a spusBrown.

Seful guvernului din insula a admis ca a vorbit cu RupertMurdoch dupa ce The Sun a criticat felul in care premierul si-aexprimat condoleantele pentru moartea unui militar intr-o scrisoareadresata vaduvei. Presa a criticat scrisul de mana al lui GordonBrown, care ar fi "dezordonat si ilizibil", ortografie care denotao lipsa de respect fata de pierderea suferita de femeie. Brown s-aaparat spunand ca ortografia sa este afectata de dificultatile devedere pe care le are.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO