ZF 24

Gunter Grieb a plecat de la sefia Obi pe plan local

11.12.2009, 11:07 36

Gunter Grieb a detinut pana in urma cu doua luni pozitia dedirector al operatiunilor din Romania ale grupului Obi, cuactivitati in domeniul bricolajului. Acum este implicat, ca"observator", dupa cum spune el, intr-un alt proiect: reteaua demagazine de discount Profi, scrie BUSINESS Magazin.

Nu doreste sa dea detalii despre noul proiect in care s-a implicat,pentru ca "deocamdata tranzactia nu s-a incheiat si eu nu am fostnumit oficial in nicio pozitie", declara Grieb. Managerul nu estela prima experienta in retail. Inainte de Obi a detinut fraieleretelei Kaufland pe piata autohtona, dupa ce, incepand din 1996, acondus de la Arad operatiunile retelei Aral, din domeniulpetrolier. "Am acceptat oferta Kaufland imediat", spunea Griebintr-o discutie anterioara. "Piata germana este foarte statica, pecand in Romania lucrurile se intampla foarte repede. N-ai timp sate plictisesti."

Cititi mai multe despre mutarea lui Gunter Grieb pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO