ZF 24

Hewlett Packard si Home Depot au readus optimismul pe bursele americane

Hewlett Packard si Home Depot au readus optimismul pe bursele americane
18.11.2008, 18:13 15

Principalii indici bursieri din SUA inregistreaza cresteri moderate in primele 90 de minute de tranzactionare, dupa ce rezultatele pozitive publicate de companiile Hewlett- Packard si Home Depot au introdus un sentiment de optimism in piata, scrie Bloomberg.

Indicele Standard&Poor's 500 a castigat 0,41% iar indicele Nasdaq fluctueaza in apropierea nivelului de inchidere de ieri, in timp ce companiile din sectorul industrial, reunite in indicele Dow Jones Industrial Average s-au apreciat cu 1%.

Home Depot, cea mai mare retea de magazine de bricolaj din lume, a raportat astazi o scadere cu 31% a profitului pentru trimestrul trei, de la 1,1 miliarde dolari, la 756 milioane dolari, insa declinul a fost mai mic decat estimarile analistilor. Hewlett-Packard, cel mai mare producator de computere personale, a obtinut in trimestrul al treilea un profit de 1,03 dolari pe actiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO