ZF 24

Hudson Sandler, companie independentă de consultanţă în comunicare strategică şi ESG, a oferit servicii de comunicare Hidroelectrica în cadrul IPO-ul derulat la BVB, alături de agenţia parteneră locală Grayling România

Hudson Sandler, companie independentă de consultanţă...

Autor: Roxana Rosu

26.07.2023, 12:39 129

Hudson Sandler, companie independentă de consultanţă specializată în comunicare strategică şi ESG, a oferit servicii de comunicare Hidroelectrica în cadrul IPO-ul derulat la Bursa de Valori Bucureşti.

Hudson Sandler a lucrat alături de Grayling România, agenţia parteneră la nivel local, oferind consultanţă strategică de comunicare şi relaţii publice atât la nivel local, cât şi internaţional.

Hidroelectrica deţine şi operează 182 de hidrocentrale, un parc eolian şi vizează de asemenea investiţii în energia solară.

“Hudson Sandler este încântată că a oferit consultanţă companiei Hidroelectrica într-una dintre cele mai mari oferte publice iniţiale organizate vreodată în Europa de Est, o tranzacţie istorică pentru România. Succesul tranzacţiei, ce s-a bucurat de un interes semnificativ din partea investitorilor locali şi internaţionali, oferă un nou suflu de optimism pentru pieţele de capital europene.  A fost un adevărat privilegiu să jucăm un rol în educarea opiniei publice internaţionale cu privire la piaţa de capital din România şi la soliditatea afacerii şi calitatea strategiei Hidroelectrica, ce sunt complementare cu obiectivul tranziţiei energetice la nivel european. Europa Centrală şi de Est reprezintă o zonă de interes pentru Hudson Sandler şi în continuare vedem aici oportunităţi de a folosi experienţa dobândită în pieţe de capital şi ESG. Totodată, suntem încrezători în continuarea redresării pieţelor de capital în 2023.”, a declarant Emily Dillon, Partener Hudson Sandler.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO