ZF 24

Ilie Năstase, la Gândul LIVE: Nu plec eu din ţară. VIDEO

Foto: Mediafax // Andrei Stan
25.01.2013, 11:20 172

"Nu vreau să plec din ţară. A fost o glumă când am spus asta", a spus Ilie Năstase, invitat special al emisiunii Gândul LIVE din 24 ianuarie. Tenismenul a lămurit astfel declaraţia făcută la începutul acestui an când a spus că se va muta în Rusia, speriat de taxele şi impozitele mari pe care le-ar plăti în România. "A fost o glumă", a punctat el, explicând că nu poate fi nicio asemănare între el şi Depardieu, actorul care a părăsit Franţa din cauza suprataxării şi a primit ulterior cetăţenie rusă. "Îl cunosc pe Putin, l-am văzut odată la St. Petersburg, dar nu am să plec niciodată din România. Aici m-am născut", a spus fostul sportiv.

El a vorbit şi despre afacerile pe care le are în Moldova, despre investiţiile imobiliare din România şi din Franţa, despre prietenia cu Ion Ţiriac, dar şi despre fotbal şi presiunea pe care galeriile cluburilor o fac asupra jucătorilor şi preşedinţilor de club.

Vedeţi aici ce a mai declarat Ilie Năstate la Gândul Live

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO