ZF 24

In plina criza, Vodafone Romania isi mareste numarul de abonati cu 10% dar pierde 17% din veniturile din servicii

In plina criza, Vodafone Romania isi mareste numarul de abonati cu 10% dar pierde 17% din veniturile din servicii
24.07.2009, 09:32 84

Vodafone, al doilea mare operator de telefonie mobila din Romania, dupa numarul de clienti, a anuntat vineri o scadere a veniturilor din servicii cu 17,3% in trimestrul incheiat la 30 iunie, comparativ cu perioada similara a anului trecut, pe fondul situatiei economice nefavorabile.

Numarul de clienti a crescut in acelasi interval cu 5,2%, la 9,53 milioane de persoane, in timp ce numarul abonatilor a urcat cu 9,4%, potrivit unui comunicat Vodafone.

“Rezultatele noastre financiare reflecta impactul situatiei economice, la care Vodafone nu este imuna, dar si al deciziilor de reglementare intrate in vigoare in aceasta perioada. Venitul mediu pe utilizator a scazut fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe masura ce clientii nostri au inceput, din cauza crizei financiare, sa-si limiteze consumul serviciilor de comunicatii, pentru un mai bun control asupra costurilor...”, a declarat Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO