ZF 24

Incident la metrou în Capitală: Un bărbat şi-a pierdut viaţa

Incident la metrou în Capitală: Un bărbat şi-a...

Autor: Mediafax

17.10.2016, 10:59 16755

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a murit, luni dimineaţă, la staţia de metrou Păcii din Capitală după a căzut când cobora scările, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei pentru MEDIAFAX.

Din primele cercetări, bărbatului în vârstă de 40 de ani i s-a făcut rău atunci când cobora scările de la metrou şi a căzut, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei pentru MEDIAFAX. Nu se ştie cu exactitate, până la ora transmiterii ştirii, dacă bărbatului i s-a făcut rău sau s-a împiedicat în coborâre.

A fost chemată o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, însă echipajul nu a mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului, fiind constatat decesul.

Nu a avut bani pentru un apartament nou, însă şi-a transformat garajul într-un spaţiu locuibil. Cum arată noua ”locuinţă”?

Cum arătau fructele şi legumele înainte să fie modificate genetic

Cel mai bine ”păzit” secret al Facebook: Al doilea site al reţelei de socializare, gândit special pentru a vorbi cu prietenii

Poliţia Capitalei a deschis în cauză un dosar de moarte suspectă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO