ZF 24

ING Real Estate: Chiriile din Romania sunt cu 25-30% mai mari fata de cat ar trebui sa fie in aceasta perioada a pietei

11.10.2009, 20:48 22

Gijs Klomp, asset manager in Romania al companiei ING RealEstate Investment Management (ING REIM), spune intr-un interviupentru Ziarul Financiar ca actionarii companiei nu sunt convinsi canivelul chiriilor a atins punctul minim si considera ca acesteasunt cu 25-30% mai mari fata de cat ar trebui sa fie in aceastaperioada a pietei.

"Operatiunile din Romania nu sunt in prezent foarte atractivepentru noi, tinand cont ca avem o singura proprietate aici. Cutoate acestea, ne consideram norocosi ca, desi ne-am uitat la multeproiecte din piata, nu am cumparat mai multe proprietati la nivelulmaxim al pietei. Acest lucru s-a intamplat si datorita faptului canu am fost cei mai agresivi in ceea ce priveste preturile oferite.Chiriile erau nesustenabile", spune Klomp.


Compania olandeza este unul dintre cei mai mari jucatori de pepiata imobiliara mondiala, cu un portofoliu de investitii,dezvoltari si finantari de peste 100 de miliarde de euro in taridin Europa, Australia, Asia si America de Nord. Cititi mai mult inZiarul Financiar de maine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO