ZF 24

Intr-o lume a superyachturilor, mai mare intotdeauna inseamna mai bun

18.03.2008, 21:45 13

In santierul naval Blohm & Voss din Germania toti muncitorii isi indreapta atentia spre un adevarat colos, yachtul Eclipse.

Dimensiunea exacta a navei, la fel ca multe altele din industria yachturilor, precum numele posesorilor cat si valoarea exacta a acestor bijuterii pe apa, ramane o necunoscuta, scrie International Herald Tribune.
Conform insa site-ului The Yacht Report, una din putinele publicatii care urmareste evolutia industriei yachturilor la fel de intens precum paparazzii americani urmaresc vedetele de la Hollywood, Eclipse ar masura 162 de metri in lungime, cu peste 2 metri mai mult decat yachtul Dubai, un gigant de 11.600 de tone. In momentul de fata yachtul Dubai detine recordul mondial ca marime. Posesorul acestuia este primarul Dubaiului, seicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cine se presupune ca va fi cel care va lua de acum incolo creditele pentru cel mai lung yacht din lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO