ZF 24

Investiţii în plină criză. Izotec, producător de uşi şi ferestre: Se contura un an excepţional. Am reuşit să ne reconfigurăm strategia de afaceri. Compania şi-a continuat activitatea, respectând regulile impuse de starea de urgenţă, deşi vânzările au fost serios afectate

Antreprenori locali

Ciprian Chelariu, acţionar şi CEO Izotec: Criza provocată de pandemie a lovit în toate afacerile şi ne-am trezit într-o situaţie fără precedent, din care a fost nevoie să căutăm singuri soluţii de supravieţuire, ca firmă şi ca  oameni.

Ciprian Chelariu, acţionar şi CEO Izotec: Criza provocată de pandemie a lovit în toate afacerile şi ne-am trezit într-o situaţie fără precedent, din care a fost nevoie să căutăm singuri soluţii de supravieţuire, ca firmă şi ca oameni.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.05.2020, 17:45 254

Producătorul de uşi şi ferestre din PVC Izotec Group din Piatra-Neamţ spune că a resimţit o scădere a vânzărilor în ultimele săptămâni din cauza pandemiei de Covid-19, dar că a adaptat din mers planurile pen­tru 2020 şi că a investit 200.000 de euro pen­tru a-şi extinde porto­foliul.

„La început de 2020, pentru firma noastră, se contura un an excepţional din punct de vedere al cifrelor. Strategia Izotec pentru anul 2020 includea lansarea mai multor game de produse premium, care, din cauza contextului actual, a fost nevoie să fie amâ­nate pentru a doua parte a anu­lui. Criza pro­vocată de pan­demie a lovit în toate afacerile şi ne-am trezit într-o situaţie fără precedent, din care a fost nevoie să căutăm singuri so­luţii de supra­vieţuire, ca firmă şi ca oa­meni“, spune Ciprian Chelariu, unul dintre acţionari (cu 96% din acţiuni) şi CEO al Izotec.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO