ZF 24

Investitorii la fondul Fortuna Classic depasesc 22.000

30.07.2007, 12:23 48

Fondul cu plasamente diversificate Fortuna Classic reuneste la sfarsitul lunii iunie 22.901 de investitori, cei mai multi din industria fondurilor deschise de investitii, potrivit raportului emis de Uniunea Nationala a Organismelor pentru Plasament Colectiv.

Fondul Fortuna Classic, administrat de societatea Target, a obtinut in primele sase luni ale anului un randament al unitatii de fond de 19,4%. Fondul cu plasament diversificate Integro ocupa cea de-a doua pozitie in industria fondurilor deschise de investitii dupa numarul de investitori.

Fondul Integro reuneste 9.484 investitori, obtinand in primul semestru al anului un randament de 8,2%. Investitorii la fondul de obligatiuni BCR Clasic, in numar 5.133, urca fondul de investitii pe locul al treilea in clasamentul fondurilor de investitii cu cei mai numerosi investitori. Fondul BCR Clasic a adus investitorilor un plus de 2,8% in primele sase luni ale anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO