ZF 24

Investitorii pot subscrie pana la 8 august la majorarea capitalului Armax Gaz cu 54,8 mil. lei

12.07.2007, 18:26 12

Actionarii producatoruluir de echipamente pentru industria gazelor naturale si a petrolului Armax Gaz Medias pot subcrie pana la 8 august, la majorarea capitalului social cu 54,8 milioane de lei, la 62,8 milioane de lei (circa 20,06 mil. euro).
Investitorii au aprobat, la 19 iulie, operatiunea de majorare a capitalului si transferarea actiunilor de pe piata Rasdaq la Bursa de Valori Bucuresti.
Operatiunea va avea loc prin aport in numerar din partea actionarilor, in valoare de 40,3 milioane de lei, si prin capitalizarea rezervelor constituite din profitul net, existente in sold potrivit bilantului contabil pentru anul trecut, in suma de 14,45 milioane de lei.
Majorarea capitalului se va realiza prin emiterea a 547,9 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei pe titlu. Din actiunile emise, 403,3 milioane de unitati vor fi oferite spre subscriere actionarilor, iar restul vor fi distribuite gratuit.
Fiecare actionar va putea subscrie cinci actiuni noi pentru fiecare actiune detinuta. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO