ZF 24

Jolidon: vrem sa intram pe pietele asiatice si nordice

21.09.2006, 20:54 19

Compania Jolidon Romania, unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni de lenjerie intima, a realizat pe primele sase luni o cifra de afaceri de peste 10,5 milioane de euro, in crestere cu 8,5%, fata de primul semestru al anului trecut.
Strategia de dezvoltare a companiei Jolidon pentru perioada urmatoare vizeaza, pe de o parte, dezvoltarea retelei proprii de retail, prin deschiderea a 25 de magazine pana la sfarsitul anului, iar pe de alta parte dezvoltarea brand-ului Jolidon pe pietele asiatice si nordice.
"Piata chineza, dar si cea germana sau nordica prezinta un mare potential pentru noi si vrem sa ne facem simtita prezenta pe aceste piete participand anual la targurile de profil de la Dusseldorf si Shanghai. Intentionam de asemenea, ca in urmatoarea perioada sa deschidem o noua reprezentanta, in Germania, care sa acopere toate cererile din zona nordica", au declarat pentru ZIARUL FIANACIAR reprezentantii companiei Jolidon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO