ZF 24

Josef Goschy, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, a vandut un hotel de doua stele din Targu Mures

14.12.2009, 12:39 41

Omul de afaceri Josef Goschy, unul dintre cei mai mariproprietari de hoteluri din Romania, cu 3.500 de camere in 25 deunitati de cazare, a vandut hotelul de doua stele Transilvania dinTargu Mures. Cumparatorul este omul de afaceri Florin Vlas, caredetine complexul hotelier Voiajor, ce opereaza doua unitati inTargu Mures. Reprezentantii companiei nu au dorit sa faca publicavaloarea tranzactiei.

Hotelul din Targu Mures are 78 de camere, doua restaurante si esteclasificat la doua stele. "Hotelul a fost inchis pentru lucrari derenovare. Acesta va fi reclasificat la patru stele pana in mai anulviitor", a spus Dacian Vlas, directorul general al complexuluihotelier.

Goschy a scos la vanzare de la inceputul anului sase proprietatipentru a face rost de bani in vederea modernizarii altor unitatihoteliere. Cele 651 de camere scoase la vanzare de Goschy inSuceava, Targu-Mures, Cluj-Napoca si pe Litoral reprezinta aproape20% din capacitatea de cazare detinuta de Unita Turism.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO