ZF 24

KPMG şi Ensight Management Consulting încheie un parteneriat strategic. Firmele rămân independente una faţă de cealaltă

KPMG şi Ensight Management Consulting încheie un...
30.09.2013, 12:23 320

Compania de audit şi consultanţă KPMG şi firma locală de consultanţă în management Ensight Management Consulting încheie un parteneriat strategic, care nu implică nici o modificare a capitalului firmelor, ambele rămânând complet independente una faţă de cealaltă.

"„Acest parteneriat strategic este similar cu multe altele pe care firme membre KPMG din întreaga lume le-au încheiat cu firme de consultanţă mai mici, focusate pe anumite segmente, cu scopul de a răspunde cerinţelor clienţilor. Atunci când un client apelează la oricare dintre noi pentru servicii de consultanţă în management, îl îndreptăm către firma cea mai potrivită pentru a răspunde nevoilor sale sau îi oferim servicii în parteneriat acolo unde este cazul. Aceasta este o abordare practică pentru piaţa românească de consultanţă în management"”, spune Şerban Toader, senior partner la KPMG România, una din cele mai mari firme de audit şi consultanţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO