ZF 24

Lindab Romania fuzioneaza prin absorbtie cu Rova Romania

23.11.2009, 11:47 75

Producatorul de materiale de constructii Lindab Romania si RovaRomania, ambele detinute d de grupul suedez Lindab, vor fuziona,urmand sa activeze sub numele Lindab SRL, se arata intr-uncomunicat al companiei.

"In mod concret, procesul de integrare va asigura includereatuturor activitatilor grupului Lindab pe piata locala sub o singuraumbrela. Aceasta decizie a fost luata la nivel de Grup, dar siprintr-o consultare a managerilor locali, din dorinta de a aduceGrupul Sipog la standardele de calitate Lindab, cu toatebeneficiile care decurg de aici - procedurile si know-how-ul decare dispunem, in vederea unei optimizari a modului de lucru", adeclarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Lindab este prezent pe piata romaneasca din 1994, prin diviziilede profile (tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme dejgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape siluminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme deplacari, profile usoare) si ventilatii (tubulatura si accesorii,difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete dereglaj).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO