ZF 24

Lucian Croitoru, BNR: Romania nu va iesi din criza de una singura

20.04.2010, 15:41 37

"Romania nu va iesi din criza de una singura. Noi depindem dereluarea activitatii in economiile mari ale lumii", a declaratLucian Croitoru, duminica, la emisiunea "Dupa 20 deani".

Lucian Croitoru a raspuns intrebarilor lansate de moderatorulemisiunii, Cristian Leonte, dar si de jurnalistii Claudiu Pandaru(redactor-sef "Gandul") si Cristian Hostiuc (director editorial"Ziarul Financiar"), despre modul in care ar trebui repornite"motoarele" economiei romanesti, "inecate" de criza.

Cum in Statele Unite si in China inca din trimestrul al patruleaal anului trecut a inceput sa creasca consumul si sa existe primelesemne ale unei relansari economice, e de sperat ca si in Romania seva inregistra o " reluare a cresterii economice in trimestrul aldoilea al acestui an", a declarat Lucian Croitoru.

Consilierul guvernatorului BNR crede insa ca in tara este nevoie"sa fim pregatiti pentru a primi aceste semnale corect ", si, deasemenea, trebuie luate anumite masuri. Insa majorarea impozitelorin acest moment nu este vazuta ca o necesitate, ci ca o " masuranastrusnica".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO