ZF 24

Magda Dragne: Suntem considerati o rampa de lansare in piata

01.06.2008, 13:30 75

Libra Bank, care, potrivit unor surse din piata, a fost recent achizitionata de grupul spaniol la Caixa, nu recruteaza oameni de la competitie decat punctual si pentru anumite pozitii cum sunt cele de vanzari. ?Pentru ca majoritatea celor astfel recrutati, isi schimba jobul doar pentru un salariu mai mare sau pentru a arde etapele de crestere profesionala?, explica Magda Dragne, managerul de HR al Libra Bank, care nu a dorit sa comenteze preluarea de catre grupul spaniol.

Recrutarea in banking, care a devenit tot mai dificila in ultimii ani, pe fondul expansiunii agresive a marilor jucatori, care au ?inghitit? practic mii de oameni face dificila identificarea angajatilor care sa aiba experienta de cativa ani in cadrul aceleiasi structuri bancare. ?Cu greu mai gasesti in CV-ul unui om sa fi lucrat mai mult de un si jumatate intr-o banca?, spune Dragne.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, cum lupta pentru recrutare si retentie o banca de talie mica, cum este Libra Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO