ZF 24

Managerii, cei mai buni traineri

30.09.2007, 12:12 12

Desi bine pregatiti din punct de vedere teoretic, o parte dintre trainerii de pe piata locala nu au experienta manageriala necesara livrarii unui training destinat celor care ocupa pozitii de top in organizatii. Iar acest lucru nu ii ajuta cand trebuie sa stea in fata mai multor persoane cu functii de conducere in companii, care au trait "pe viu" problemele unui business si... nu le-au citit doar in carti.

"Shift-ul trebuie sa se produca in directia selectarii trainerilor in functie de experienta profesionala, trebuie sa existe o mixtura intre know how-ul propriu si experienta pe care a dobandit-o in compania unde a lucrat pana atunci", a declarat Marius Girlea, director executiv al companiei de training Develor.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, care este diferenta dintre trainerii romani si cei straini, precum si care sunt situatiile cel mai des intalnite in randul managerilor de top.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO