ZF 24

Marcel Bărbuţ, proprietarul AdePlast: Deocamdată nu s-a întâmplat nimic. Trebuie voinţă politică

Marcel Bărbuţ, proprietarul AdePlast: Deocamdată nu...

Autor: Andreea Neferu

03.04.2013, 13:58 409

Marcel Bărbuţ, proprietarul AdePlast, unul dintre cei mai importanţi jucători locali din piaţa materialelor de construcţii, spune că primele 100 de zile de guvernare ale Cabinetului Ponta 2 nu au adus schimbări pe plan economic.

„Deocamdată nu s-a întâmplat nimic din punct de vedere economic. Bugetele nu sunt încă împărţite. Acest guvern are o majoritate atât de mare încât poate schimba orice. Trebuie doar să existe voinţă politică“, explică Bărbuţ. Sectorul construcţiilor, în care activează şi firma omului de afaceri, depinde de investiţiile realizate de stat, iar în prezent există datorii ale autorităţilor către constructori, fapt ce îi afectează în lanţ şi pe furnizorii acestora. „Sunt firme care au lucrat pe banii lor anul trecut şi încă aşteaptă să-şi primească aceşti bani. Suntem în aprilie şi nu sunt stabilite bugetele. Toţi suntem fără oxigen“, spune Bărbuţ. AdePlast a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de circa 41,5 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de anul precedent.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO