ZF 24

Ministrii iau in deradere ziaristii. Cseke, Udrea si Dumitru declara ca nu isi amintesc daca au vorbit in Guvern despre concedieri cu Boc

14.04.2010, 19:14 26

Ministrul Sanatatii, cel al Turismului si cel al Agriculturii auevitat, dupa sedinta de guvern, sa raspunda jurnalistilor daca incadrul reuniunii au discutat cu premierul Emil Boc despredisponibilizari de personal, cei trei demnitari spunandjurnalistilor ca nu isi mai amintesc acest subiect, conformMediafax.

Ministrul Sanatatii, Attila Cseke, a fost intrebat dejurnalisti, miercuri, in brefingul de presa care a avut loc lafinalul sedintei de Executivului, daca in Guvern s-a discutatdespre disponibilizarile care vor avea loc in cadrul sectoruluibugetar, dar a evitat sa raspunda clar, spunand ca detalii, "dacasunt", vor fi prezentate de catre purtatorul de cuvant alGuvernului.

In cadrul aceleiasi conferinte de presa, ministrul DezvoltariiRegionale si Turismului, Elena Udrea, dupa ce a anuntat mai multemasuri care au fost promovate in sedinta Guvernului, a evitat saraspunda jurnalistilor pe aceasta tema.

Cel din urma ministru care a luat cuvantul in brefingul de presaa fost cel al Agriculturii, Mihai Dumitru, caruia jurnalistii i-auadresat aceeasi intrebare legata de disponibilizarilebugetarilor.

"Nici eu nu am aceasta memorie", a afirmat la randul sau, totzambind, si ministrul Agriculturii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO