ZF 24

Mobexepert inaugureaza un nou magazin in Suceava

16.04.2008, 10:58 12

Mobexpert isi inaugureaza astazi hipermagazinul de la Suceava, primul din cele patru prevazute sa consolideze in 2008 reteaua din Romania. Hipermagazinul este situat in cadrul parcului comercial Shopping City Suceava.

Valoarea totala a investitiei Mobexpert de la Suceava s-a ridicat la aproximativ 2,5 milioane de euro. Hipermagazinul are o suprafata totala de 6.000 metri patrati si reprezinta formula pilot dezvoltata de Mobexpert pentru orasele de dimensiuni medii. Proiectul este, de asemenea, primul din afara Bucurestiului integrat intr-un parc comercial.

"Grupul Mobexpert a investit la Suceava pentru ca avem incredere in potentialul acestei regiuni si vrem sa contribuim la dezvoltarea ei", a declarat Dan Sucu, Presedintele Grupului Mobexpert.

Hipermagazinul Mobexpert de la Suceava isi primeste clientii pe o suprafata desfasurata pe doua etaje cu doua platforme decalate si o curte interioara. Magazinul propune game complete pentru casa, decoratiuni si mobilier pentru birouri si colectivitati. Hipemagazinul de la Suceava este deschis 7 zile din 7 si este deservit de o echipa operationala de 70 membri, care se estimeaza ca va fi extinsa la 100 de persoane pana la sfarsitul anului.

Hipermagazinul Mobexpert de la Suceava este cel de-al 6-lea din reteaua romaneasca a companiei si al doilea hipermagazin destinat mobilierului pentru casa si decoratiuni deschis in afara Bucurestiului. Pe piata din Romania, Mobexpert are in vedere extinderea retelei cu patru hipermagazine in 2008 pentru care a prevazut o investitie de 8 milioane de euro. Pana in 2011, compania si-a propus sa opereze 25 de astfel de hipermagazine in intreaga regiune, dintre care 5 in afara granitelor tarii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO