ZF 24

Mugur Isarescu, decorat cu cea mai inalta distinctie a statului roman "Steaua Romaniei" in grad de Colan

Mugur Isarescu, decorat cu cea mai inalta distinctie a statului roman "Steaua Romaniei" in grad de Colan
26.01.2010, 17:14 178

Presedintele Traian Basescu i-a acordat lui Mugur IsarescuOrdinul National "Steaua Romaniei" in grad de Colan, guvernatorulBNR fiind cel de-al treilea roman decorat cu cea mai inaltadistinctie a statului, dupa George Emil Palade si PatriarhulTeoctist (post-mortem). Aceasta distinctie se acorda de obiceisefilor de stat. "Pentru mine este un moment suprem. Suntem totifoarte emotionati. Noi ne-am facut datoria fata de lege, fata delegea BNR si fata de tara. Toti am fost manati de mandriaprofesionala, devotament si de mandria nationala", a spus Isarescula primirea decoratiei.

Alaturi de Isarescu au fost decorati si ceilalti membri aiConsiliului de Administratie din perioada 2004-2009.

Presedintia nu a precizat motivele pentru ceilalti oficialiiBNR. Din fostul consiliu de administratie al BNR au facut parteMugur Isarescu - guvernator al BNR, Florin Georgescu -prim-viceguvernator, Eugen Dijmarescu - viceguvernator, CristianPopa - viceguvernator, precum si Silviu Cerna, Maria Ene, AgnesNagy, Napoleon Pop si Virgiliu-Jorj Stoenescu - membri ai CA alBNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO