ZF 24

Notificarea fuziunii dintre Intesa Sanpaolo si C.R. Firenze decurge normal

29.01.2008, 16:16 28

Procedura de notificare a fuziunii Intesa Sanpaolo si Cassa di Risparmio di Firenze (C.R. Firenze), ambele cu activitati pe piata romaneasca, catre Banca Nationala a Romaniei (BNR) se desfasoara in conditii normale, in pofida informatiilor aparute in presa in ultima perioada, potrivit unui anunt al Intesa Sanpaolo trimis agentiei Mediafax.

Publicatia italiana Il Messaggero a publicat, joi, 24 ianuarie, o informatie potrivit careia finalizarea fuziunii intre bancile italiene Intesa Sanpaolo si Cassa di Risparmio di Firenze este blocata ca urmare a unor dificultati in relatia cu banca centrala a Romaniei.

Potrivit ziarului italian, BNR a solicitat prezentarea unor documente suplimentare despre tranzactie.

Prin urmare, finalizarea tranzactiei, programata initial pentru 29 ianuarie, ar putea fi amanata pana luna viitoare, se spunea in articol.

In Romania, banca Intesa Sanpaolo este prezenta prin Intesa Sanpaolo Bank Romania, iar C.R Firenze detine Banca C.R. Firenze Romania.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO