ZF 24

Nou termen stabilit pentru procesul dintre Sanex si SIF Moldova

02.03.2007, 17:07 16

Tribunalul Comercial Cluj a stabilit pentru 15 martie un nou termen al procesului intentat anul trecut companiei Sanex de catre SIF Moldova, unul dintre actionarii minoritari ai firmei, care a solicitat anularea deciziei de retragere a titlurilor Sanex de pe bursa Rasdaq.
In luna mai a anului trecut, actionarii productorului de placi ceramice Sanex, controlat de grupul austriac Lasselsberger, au decis retragerea titlurilor companiei de la tranzactionare.
SIF Moldova a cerut in instanta anularea hotararii actionarilor si suspendarea efectelor acestei decizii pana la solutionarea litigiulu. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 29 iunie 2006, cererea de suspendare a deciziei pana la terminarea procesului fiind respinsa la 4 iulie.
In luna noiembrie a anului trecut, compania a anuntat incheierea procesului de rascumparare a actiunilor, in urma retragerii de la bursa Rasdaq, aprobata de actionari in luna mai. Pretul de rascumparare a fost de 0,4454 lei/actiune, iar firma a dobandit 9,106 milioane actiuni. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO