ZF 24

Nvidia lanseaza Hybrid SLI

10.01.2008, 16:23 13

Compania Nvidia a anuntat prima tehnologie hibrida pentru PC-uri - Hybrid SLI - care ataca una din cele mai importante probleme cu care se confrunta in prezent industria IT: reducerea consumului de energie odata cu cresterea performantei.

SLI (Scalable Link Interface) permite interconectarea in paralel a mai multor placi grafice pentru a spori performantele sistemului. In mod similar cu tehnologiile dezvoltate de catre Intel si AMD pentru procesoarele traditionale, Hybrid SLI ofera placilor de baza produse de Nvidia posibilitatea de a lucra in mod complementar cu placile video ale companiei, astfel incat sa optimizeze consumul de energie si sa diminueze puterea consumata de placi atunci cand aceasta este necesara.

Oficialii Nvidia sustin ca Hybrid SLI poate mari durata bateriei laptop-urilor cu pana la trei ore.

Consumer Electronics Show (CES), cel mai mare targ de gadget-uri si electronice de consum din lume, ce se desfasoara in perioada 7-10 ianuarie in orasul american Las Vegas, reprezinta oportunitatea ideala pentru companii de a-si prezenta cele mai inovatoare produse adresate consumatorilor. Aflati ce s-a mai lansat la Consumer Electronics Show (necesita inregistrarea ca membru).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO