ZF 24

O companie nouă înfiinţată de Orange va oferi servicii de suport de la Bucureşti întregului grup

O companie nouă înfiinţată de Orange va oferi...

Autor: Adrian Seceleanu

25.09.2013, 00:08 576
Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, cu afaceri de aproape un miliard de euro în 2012, a înfiinţat o nouă companie, cu sediul în Bu­cureşti, prin intermediul căreia va desfăşura activităţi de suport pentru subsidiare din alte ţări ale grupului francez şi va angaja în cinci ani de zile peste 200 de oameni, au declarat, la solicitarea ZF, reprezentanţii companiei.
 
În­fiinţată în luna aprilie a acestui an, noua companie este deţinută integral de Orange şi este denumită S.C. Te­lecom Glo­bal Servi­ces Center S.R.L.
 
Com­pa­nia are sediul în cadrul proiectului IRIDE Busi­ness Park de pe bulevardul Di­mitrie Pom­peiu, un parc de afaceri cu o supra­faţă închiriabilă de 93.000 de metri pă­traţi deţi­nut de grupul austriac Immofi­nanz, cel mai mare proprietar de birouri din Bucureşti.
 
„Orange dezvoltă în România activită­ţile care vizează prestarea de servicii pentru operaţiuni ale Grupului Orange (near shoring). În acest scop, Orange România a creat recent o nouă entitate juridică, S.C.Telecom Global Services Center S.R.L. (TGSC)“, a declarat pentru ZF Jean Francois Fallacher, directorul executiv al Orange România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO