ZF 24

Opt persoane au supravietuit accidentului aviatic din India

Opt persoane au supravietuit accidentului aviatic din India
23.05.2010, 12:48 15

Accidentul aviatic care a avut loc sambata in sudul Indiei afacut 158 de victime, numarul supravietuitorilor ridicandu-se laopt, informeaza Reuters.

Un aparat Boeing 737-800, apartinand companiei aeriene Air IndiaExpress, a iesit de pe pista de aterizare ca urmare a conditiilormeteorologice, izbucnind in flacari.

Din cele 166 de persoane aflate la bord, doar opt ausupravietuit, conform declaratiilor facute de directorul companiei,Anup Srivastava.

"Nu ne asteptam sa supravietuim, dar am reusit", a declaratpentru postul local de televiziune un pasager care a supravietuitaccidentului. "Avionul s-a rupt in doua si noi am sarit din el. Lacateva secunde dupa ce a aterizat s-a intamplat asta", a mai spusel.

Air India Express este divizia low-cost a operatorului aerianAir India, detinut de stat, care se confrunta cu pierderi ca urmarea cresterii concurentei din partea companiilor private.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO