ZF 24

Organigrama auditorului lui Bernard Madoff: sediu de 20 mp, un senior partner, un contabil si o secretara

14.12.2008, 16:37 33

Firma de investitii Bernard L. Madoff Investment Securities, prin intermediul careia fostul presedinte al Nasdaq a comis fraude financiare estimate la 50 de miliarde de dolari, era auditata de Friehling & Horowitz, o companie cu un sediu de 20 de metri patrati. Firma de audit avea un partener in varsta de 70 de ani, cu domiciliul in Florida, o secretara si un contabil, scrie Bloomberg.

Friehling & Horowitz isi desfasoara activitatea in cladirea de birouri Georgetown Office Plaza, inghesuita intre doua cabinete medicale. O femeie care lcureaza intr-un bioru din apropiere a spus ca Friehlingnu vine la birou cu regularitate iar cand vine este singur in birou. O alta persoana, care lucreaza intr-un birou apropiat, Leslie Cousar, a spus ca barbatul care vine la biroul de audit petrece acolo circa 10-15 minute si este imbracat cu pantaloni stramti si camasa cu cravata imprimata. Cousar a mai spus ca nu a mai vazut pe nimeni folosind locatia dar ca un alt barbat aparea in jurul orei 17:30 si folosea biroul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO