ZF 24

"Organul" Ludovic, motivul sustragerii sesizarii Comisiei de ancheta facute de Elena Udrea

26.08.2009, 19:52 50

Mentionarea gresita, in documentul transmis de Ministerul Turismului, a numelui presedintelui comisiei de ancheta privind sumele cheltuite de MT, "transliterat din Orban in Organ", reprezinta o "eroare materiala" a ministerului, a precizat, miercuri, Cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor, informeaza Mediafax.

"In data de 26.08.2009 a fost primit, la registratura Camerei Deputatilor, un document din partea Ministerului Turismului adresat domnului Ludovic Orban, presedintele Comisiei de ancheta pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Turismului pentru actiuni de promovare a turismului si a imaginii Romaniei, care a fost inaintat direct Comisiei de ancheta. Dintr-o eroare materiala a Ministerului Turismului, numele domnului Orban a fost gresit mentionat", se arata intr-un comunicat semnat de directorul de cabinet al presedintelui Camerei, Iulia Chiorescu.

Acest aspect a fost sesizat Cancelariei presedintelui Camerei Deputatilor printr-un telefon primit de la Cabinetul secretarului general al Ministerului Turismului, caruia i s-a recomandat sa trimita o adresa oficiala catre Comisie pentru a face "cuvenita rectificare", mentioneaza sursa citata. Mai multe despre peripetiile prin care a trecut sesizarea facuta de Ministerul Turismului Comisiei de ancheta a Camerei Deptatilor cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO