ZF 24

Palatul Spayer, Palatul Crissoveloni-Cantacuzino şi vile interbelice, printre proprietăţile de lux aflate la vânzare în Bucureşti pentru câteva milioane de euro

.

.

Autor: Roxana Rosu

12.04.2017, 12:09 1766

Preţurile de vânzare ale proprietăţilor de lux din Bucureşti sunt cu 30% mai mici decât în 2007-2008, faţă de reduceri de 50-60% pe alte segmente de piaţă, printre proprietăţile premium aflate la vânzare fiind Palatul Spayer(3,8 mil.euro), Palatul Crissoveloni-Cantacuzino (4,2 mil. euro) sau Vila Capo (8,8 mil. Euro), a anunţat Regatta Real Estate.

„Luxul înseamnă exclusivitate şi unicitate. O locuinţă amplasată într-o locaţie unică va avea întotdeauna un pret mai mare, exact aşa cum se întâmplă şi în cazul unei opere de artă “, spune Eduard Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate.

În prezent în portofoliul firmei se află proprietăţi în valoare de peste un miliard de euro, dintre care apartamente în valoare de 150 mil. euro, vile în valoare de 350 mil. euro şi terenuri de 285 mil. euro, în timp ce diferenţa de peste 200 mil. euro este reprezentată de spaţii comerciale şi industriale. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO