ZF 24

Pana de curent in cartierul Militari

09.02.2007, 18:24 375

Circa 40.00 de bucuresteni din cartierului Militari, au ramas fara curent, in aceasta seara, in jurul orei 18.00, din cauza unei avarii in zona Lujerului.

Primarul sectorului 6, Cristian Poteras, a declarat, ca avaria produsa la punctul de transformare a afectat imobilele din zona Gorjului - Veteranilor, in care locuiesc aproximativ 40.000 de persoane. Edilul a mai precizat ca, in prezent, echipe ale Electrica lucreaza la remedierea avariei.
O alta pana de curent a avut loc, joi dimineata, in zona de nord a Capitalei, fiind afectati, timp de aproximativ 30 de minute, mai multi consumatori din cartierele Bucurestii Noi, Chitila, Pajura si Baneasa.

Frecventele pene de curent din Capitala i-au determinat pe edilii Bucurestiului sa convoace la o discutie conducerea Electrica, careia i s-au cerut solutii urgente pentru evitarea avariilor similiare cu cea de joi diminieata, cand trei sferturi dintre imobilele din sectorul 1 au ramas fara curent. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels