ZF 24

Parlamentarii recomanda inceperea urmaririi penale pentru delapidare si abuz in serviciu, in cazul Ridzi

09.07.2009, 12:21 18

Comisia parlamentara de ancheta pentru verificarea sumelor cheltuite pentru organizarea „Zilei Tineretului” recomanda, in Raportul final, inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Tineretului, Monica Iacob Ridzi, "pentru savarsirea infractiunilor de delapidare si abuz in serviciu contra intereselor publice”.

Ziarul „Gandul” a intrat in posesia acestui document – ultima varianta dupa audierile de marti, la care a participat si ministrul Tineretului -, care precizeaza, la capitolul „Concluzii”, ca Ridzi „a aprobat alocarea unor sume de la buget fara responsabilitate si fara sa se intereseze cu privire la fundamentarea lor in raport cu cheltuielile reale necesare manifestand, astfel, un abuz in exercitarea atributiilor cu care era investita si o implicare directa si calificata in delapidarea dondurilor bugetare”. Mai multe despre cazul Ridzi cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO