ZF 24

Pe vreme de criza, de la jobless la topless

23.03.2009, 12:25 26

Ca barmanita si ca trainer intr-un lant de restaurante, Rebecca Brown obtinea cateva mii de dolari intr-o saptamana. In prezent, ca dansatoare in clubul Pink Monkey din Chicago, castiga aceeasi suma intr-o singura noapte, scrie Associated Press.

Angajatorii din industria de entertainment pentru adulti au spus ca de ceva vreme au observat un influx tot mai mare de aplicatii din partea unor femei care, precum Brown, sunt atrase de prospectele unor venituri mari si a unui program flexibil. Multe dintre acestea au diplome de absolvire a colegiului si au avut chiar joburi in sectoare de management din cadrul companiilor.

Tranzitia la o atmosfera de club de noapte nu a fost una usoara, multe dansatoare facandu-si curaj cu putin alcool pentru a trece peste momentele mai grele.

Eva Stone, dansatoare de 25 de ani la clubul Pink Monkey, a declarat ca pentru a reusi sa faci fata abuzului verbal din partea patronilor iti trebuie sa ai "pielea groasa".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO