ZF 24

Planorama: In decembrie nu am vandut niciun apartament

06.01.2009, 20:47 21

Dezvoltatorii ansamblului rezidential Planorama din cartierul bucurestean Colentina afirma ca in luna decembrie nu a fost vandut niciun apartament in cadrul proiectului, pe fondul situatiei generale a pietei dar si a concentrarii asupra procesului de constructie.

“Nu am vandut niciun apartament in luna decembrie si, in general, in ultimul timp am vandut cam un apartament pe luna, tinand cont de faptul ca nu am mai promovat proiectul si ne-am concentrat pe constructie deoarece suntem putin in intarziere. Pretul a ramas de 1.450 de euro/metrul patrat plus TVA si nu facem niciun fel de reducere. Dupa ce va fi livrat cel de-al doilea bloc, vanzarile vor merge mult mai bine”, apreciaza Alexandru Dima, sales manager in cadrul proiectului din Colentina.

In Planorama este in derulare procesul de livrare a primului bloc, iar in luna august a acestui an este programata inceperea livrarilor la cel de-al doilea bloc, din care mai sunt disponibile in jur de 15-20 de apartamente, potrivit reprezentantilor companiei. Blocurile trei si patru vor fi livrate in 2010, din intregul proiect, format din 1.068 de apartamente, mai fiind disponibile circa 100 de unitati.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO