ZF 24

Platforma Undelucram.ro a încheiat o rundă de finanţare de un milion de euro, în care investitorul principal a fost un fond de investiţii din Bulgaria, alături de Gapminder, Head North, SeedBlink şi un business angel

Platforma  Undelucram.ro a încheiat o rundă de...

Autor: Roxana Rosu

14.06.2023, 11:42 253

Platforma  Undelucram.ro, comunitate online a angajaţilor din România, a încheiat o rundă de finanţare de un milion de euro, fondurile urmând să fie utilizate pentru continuarea extinderii în Europa Centrală şi de Est, Asia şi Africa.

Lead investor în această rundă a fost Sofia Angels Ventures, un fond de investiţii din Bulgaria care a investit 400.000 de euro.

Restul finanţării a venit de la fondul de investiţii Gapminder VC (200.000 de euro, a treia investiţie în Undelucram), Head North (200.000), platforma de coinvestiţii în start-upuri de tehnologie SeedBlink (100.000 de euro, follow-on) şi un business angel (100.000 de euro).

Undelucram.ro a atras până acum patru runde de investiţii în valoare totală de două milioane de euro, celelalte finanţări fiind în 2017, 2019 şi 2021.

„Această este cea de a patra rundă de investiţii încheiată de Undelucram şi ne bucură că avem alături parteneri de lungă durată, parteneri care ne-au oferit încredere şi a doua şi a treia oară şi care ştiu că îndeplinirea unui vis precum transparentizarea pieţei muncii este posibil în mulţi ani. Vom continua să ne extindem regional, să investim în tehnologii de machine learning şi AI, dar mai ales vom continua să oferim informaţii care chiar să facă diferenţa pentru utilizatorii noştri, fie că vorbim de angajaţi, viitori angajaţi sau angajatori”, a declarat Costin Tudor, fondator şi CEO al platformelor Undelucram.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO