ZF 24

Productia de carbune, modificata in strategia energetica, dupa o sesizare a unei directii din MEF

09.07.2007, 18:44 16

Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a modificat, in forma revizuita a proiectului de strategie energetica, datele referitoare la productia de carbune realizata in perioada 2000-2006, dupa ce a primit o sesizare din partea directiei de resurse minerale din cadrul institutiei.
Potrivit formei revizuite productia de carbune realizata anul trecut a fost de 35,1 milioane de tone, mai mare cu un milion de tone fata productia mentionata in varianta initiala.
Datele prezentate in varianta initiala a proiectului sunt eronate pentru toti cei sapte ani, atat la productia de lignit, cat si la huila energetica.
Directorul general al directiei de politici energetice din MEF, Alexandru Sandulescu, responsabil cu elaborarea strategiei energetice, a mentionat ca datele au fost modificate dupa ce a primit o sesizare din partea directiei de resurse minerale din cadrul aceleiasi institutii. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO