ZF 24

Profitul Bank of Cyprus in Romania a crescut in primele noua luni de aproape trei ori, la 8 milioane euro

04.11.2009, 18:27 18

Profitul dupa impozitare obtinut de Bank of Cyprus in Romania acrescut in primele noua luni de aproape trei ori, de la 2,7milioane euro la 8 milioane de euro, iar banca isi confirmaobiectivele fixate pentru acest an, informeaza Mediafax.

In primul semestru, banca a avut un profit dupa impozitare de 5milioane de euro in Romania.

"Bank of Cyprus Romania a reusit in trimestrul al treilea sainregistreze un profit consistent, in pofida situatiei economicedificile la nivel mondial. In acelasi timp, banca a analizat siadministrat cu atentie factorii de risc existenti, actionand inconsecinta, intr-o maniera prudenta", se arata intr-o declaratie ainstitutiei.

Soldul creditelor acordate de banca a crescut cu 1,2%, de la 578milioane de euro la finele anului trecut la 585 milioane de euro inseptembrie.

"Imprumuturile grupului in Romania (585 milioane euro) siUcraina (197 milioane euro), totalizand 782 milioane de euro,reprezinta 3% din totalul portofoliului de credit al bancii", searata in prezentare.

Depozitele atrase de Bank of Cyprus in Romania insumau dupaprimele noua luni 113 milioane de euro, in crestere cu 31,4%comparativ cu sfarsitul anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO