ZF 24

Profitul record de 408 mil. euro la Ryanair in S1

05.11.2007, 14:06 19

Cel mai mare operator de curse aeriene low-cost din Europa, Ryanair, a inregistrat, in primul semestru al anului fiscal 2007-2008, un profit record, calculat dupa impozitare, de 408 milioane de euro, in crestere cu 24% fata de perioada similara a exercitiului financiar precedent, potrivit datelor prezentate astazi de companie.

"Aceste castiguri record reflecta o crestere de 20% a traficului de pasageri, un declin de 1% al randamentelor si o crestere puternica a serviciilor suport. Veniturile din servicii suport au crescut cu 54%, la 252 milioane de euro, ca urmare a imbunatatirii gradului de penentrare a serviciilor de inchiriere auto, a colaborarilor cu hoteluri, a asigurarilor de calatorie, precum si a vanzarilor mari de produse comercializate la bordul aeronavelor si a sumelor mai mari incasate din taxele pentru bagaje suplimentare", a declarat directorul general al Ryanair, Michael O'Leary.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO