ZF 24

PSD - incepe epoca micului gigant

21.02.2010, 10:48 42

Partidul Social Democrat a dat, sambata, cel mai penibilspectacol din existenta sa, este de parere Florin Negrutiu intr-uneditorial Gandul. PSD a fost,de-a lungul timpului, partidul comunist, partidul corupt,partidul-stat, dar niciodata nu si-a permis sa fie partidulmanelist. Chiar si pentru cei care au urat profund acest partid,PSD s-a fixat in mintea lor ca un partid serios. Temut, detestat,injurat, dar nu ridicol. Cu Ion Iliescu nu te trageai de bretele.In fata lui Adrian Nastase nu suflai. Mircea Geoana plateste acumvesnicele compromisuri care l-au facut sa accepte, cu bucuriechiar, orice scuipat in fata, numai sa ramana in frunteapartidului. A ramas in frunte, insa numai partid nu se poate numisusa asta damboviteana, prezentata la Romexpo, cu fluieraci,caftangii si vrajitoare, al carei cap de afis l-a tinut vestitulcuplu Pandele-Vanghelie.

La fel ca la prezidentiale, Mircea Geoana a pierdut pe manaprietenilor. Pentru ca niciodata n-a incercat sa insemne o valoarein sine, ci s-a definit exclusiv prin vecinatati, luandu-le forma,ca o amiba, dl. Geoana a castigat sau a pierdut doar pentru ca auvrut altii. N-o sa stie niciodata daca alegerea lui, acum cinciani, s-a datorat unei prestatii excelente la Congres sau unorjocuri de noapte pe linia Ioan Rus-Viorel Hrebenciuc. Despreconditiile in care incepe epoca miculuigigant cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO