ZF 24

Razboi intre Cocos si Oprescu - preluarea parcarilor Dalli de Primaria Capitalei contravine contractului

12.07.2009, 17:46 27

Dalli Exim, companie detinuta de omul de afaceri Dorin Cocos si ministrul Turismului Elena Udrea, sustine ca orice actiune a Primariei Capitalei de preluare a parcarilor cu plata din Bucuresti, administrate in prezent de societate, contravine prevederilor contractului, aratand ca isi rezerva dreptul de a intenta un proces reprezentantilor municipalitatii, pentru abuz in serviciu, informeaza Mediafax.

"Conducerea Dalli Exim SA considera ca orice actiune a Primariei Municipiului Bucuresti de preluare a parcarilor cu plata nu respecta contractul existent intre cele doua institutii", scrie compania intr-un comunicat, aratand ca, potrivit contractului din 1995, prin care firma a castigat dreptul de exploatare a parcarilor, intreruperea intelegerii se poate face numai in cateva situatii, intre care "aparitia unor cerinte de reamenajare" a parcarilor pentru necesitati urbanistice.

Pana in prezent, sustin reprezentantii Dalli, nu a fost emis niciun act act administrativ sau decizie scrisa a Primariei Capitalei sau Consiliului General al Municipiului Bucuresti care sa stabileasca schimbarea regimului de spatiu de parcare cu plata pentru vreun loc aflat in administrarea societatii.

Primaria Capitalei a anuntat ca va incepe de luni sa preia cele peste 3.000 de locuri de parcare exploatate de Dalli Exim, dupa ce firma a fost notificata in urma cu o luna despre incetarea contractului din 1995.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO