ZF 24

Renault propune o asociere cu autoritatile locale pentru investitia de la Titu

26.02.2007, 13:33 16

Firma Renault Technologie Roumanie a propus CJ Dambovita o asociere pentru realizarea proiectului de la Titu, dupa ce a refuzat din nou astazi sa achite pretul de pornire al licitatiei pentru terenul pus in vanzare la un pret redus cu 25% fata de prima incercare.
Noul pret de pornire al licitatiei propus, luni, de Consiliul Judetean (CJ) Dambovita a fost de 21,8 milioane lei inclusiv TVA, din care 1,6 milioane lei pentru vanzarea a noua cladiri, 20 milioane lei pentru achizitia unui teren si circa 200.000 lei pentru retele de utilitati, platforme, drumuri, alte mijloace fixe si obiecte de inventar.

CJ Dambovita a incercat de doua ori, in aceasta luna, sa vanda terenul, cladirile aflate pe acest spatiu si alte mijloace fixe aferente. Pretul de pornire stabilit initial, la 12 februarie, a fost de 29,1 milioane lei inclusiv TVA, dar cele doua firme care s-au prezentat la licitatie, Renault Technologie Roumanie SRL si Automobile Dacia SA, au refuzat sa achite suma.

Investitorii francezi intentioneaza sa lanseze o oferta scrisa autoritatilor locale in aceasta saptamana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO