ZF 24

Retailerii si-au amenajat deja magazinele in asteaptarea deschiderii Sun Plaza

23.02.2010, 13:47 33

Retailerii au primit de mai bine de o luna spatiile pentru a-siamenaja magazinele inchiriate in Sun Plaza, centrul comercial carese va deschide in aceasta saptamana, cei mai mari finalizand dejade peste o saptamana utilarea spatiului si aranjarea mobilieruluisi a marfii. "Am inceput de o luna amenajarea spatiului, imediat cel-am preluat, iar acum suntem in faza ultimelor retusuri, fiearanjam altfel pantofii pe raft, fie schimbam o geanta", a declaratAugustina Artemie, director de marketing al retailerului deincaltaminte Deichmann Romania, companie care a intrat in Sun Plazacu un magazin de 500 de metri patrati. Aceasta este a 22-a unitateDeichmann la nivel local dupa magazine in orase ca Pitesti, Cluj,Sibiu sau Piatra Neamt.

Cu o investitie de 100.000 de euro a fost finalizat si magazinul deincaltaminte ECCO, cu o suprafata de 100 de metri patrati laparterul Sun Plaza.
"Am terminat amenajarea magazinului de ieri, astazi facemretusurile finale. De asemenea, la nivelul nostru circa 80% dinmagazine vor fi gata pentru deschiderea de maine", spune VictorTighinean, directorul general al companiei Shoexpert, care detinefranciza pentru magazinele ECCO. Compania care a rulat afaceri de 2mil. euro in 2008 detine alte noua magazine ECCO la nivel local,dintre care patru in Bucuresti. "In perioada imediat urmatoare vommai deschide un magazin in Timisoara, in centrul comercial IuliulMall", afirma Tighinean.
In urma cu doua saptamani, retailerii prezenti in Sun Plaza spuneauca grupul Inditex, care vine in noul centru comercial cu patru dinbrandurile sale, Zara, Stradivarius, Bershka si Pull&Bear, erain faza finala cu amenajarea magazinelor sale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO