ZF 24

Reteaua Real deschide un hypermarket la Baia Mare

14.03.2007, 12:46 25

Compania real,- Hypermarket Romania va deschide, maine, la Baia Mare, cel de-al noualea magazin de pe piata locala, in urma unei investitii de 16,65 milioane de euro, suma care include si investitiile in echipamente si instalatii.

Real,- a deschis primul magazin din Romania in martie 2006, valoarea totala a investitiilor de pe aceasta piata ridicandu-se la 140 milioane de euro, in timp ce suprafata totala de vanzare a retelei a ajuns la peste 55.000 de metri patrati.

Compania va deschide in a doua jumatate a acestui an doua centre comerciale in Bucuresti, in cartierele Vitan si Berceni, urmand ca in 2008 sa deschida alte doua magazine in Capitala. Totodata, real,- a primit avizul pentru deschiderea unui hypermarket la Cluj.

Retailerul a inaugurat anul trecut opt hypermarketuri in Romania, la Timisoara, Constanta, Oradea, Sibiu, Craiova, Satu Mare, Brasov si Targu Mures. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO