ZF 24

Revelionul aduce proprietarului City Grill 10% din afacerile pe decembrie

28.12.2009, 15:48 109

Grupul City Grill va organiza anul acesta petrecerea in noapteade Revelion in cinci din unitatile sale, Hanu' Berarilor, Caru' cuBere, Buongiorno din Piata Victoriei si City Grill Centru istoricsi Primaverii. Incasarile vor reprezenta circa 10% din cifra deafaceri pe decembrie, potrivit lui Dragos Petrescu, omul de afacericare administreaza aceste restaurante prin intermediul companieiTrotter Prim. "Nu castigam bani din acest eveniment. Suntintr-adevar vanzari mari, dar avem si costuri semnificative cupersonalul care trebuie platit in regim special. Urmeaza formatia,artificiile. Cu toate acestea, este un foarte important evenimentde marketing", spune Petrescu.

Pentru a petrece intr-unul dintre restaurantele City Grill sibuongiorno, clientii trebuie sa plateasca 290 de lei (circa 70 deeuro) de persoana, in timp ce pentru Caru' cu Bere si Hanu'Berarilor, 400 de lei (95 euro). "Avem doua restaurante in plusfata de anul trecut si suntem aproape la capacitate maxima", adeclarat Dragos Petrescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO