ZF 24

Romstal Leasing a incheiat contracte de 133,5 mil. euro la 9 luni, crestere de 33%

03.10.2007, 11:50 20

Valoarea contractelor incheiate de Romstal Leasing a crescut in primele noua luni ale anului cu 33,6%, la 133,5 milioane de euro, comparativ cu perioada similara a anului trecut, potrivit datelor publicate astazi de companie.

"Continuam si in acest an cu un ritm de crestere sustinut, pentru ca Romstal Leasing sa ajunga cat mai curand la obiectivul anuntat pentru finalul anului 2007: o valoare totala a contractelor de 190 milioane euro. In continuare, mizam si pe rezultatele pe care le vom obtine prin contactul direct cu clientii ce vor vizita editia din acest an a Salonului International de Automobile Bucuresti", a declarat directorul de marketing al Romstal Leasing, Ionut Chirila.

Rezultatele inregistrate de Romstal Leasing in ultima perioada sunt determinate, pe de o parte, de extinderea retelei teritoriale, ce include acum un numar de 30 de birouri, si, pe de alta parte, de cresterea perioadei de creditare anuntate in luna iulie a acestui an, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO