ZF 24

Romtelecom: Decizia ANC este perfect justificata

20.11.2008, 16:50 17

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala, considera decizia Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC) de a reduce de la 1 ianuarie tarifele de interconectare ale Orange si Vodafone drept "normala si perfect justificata", care incurajeaza investitiile in industria locala telecom.

"Decizia anuntata astazi de ANC, de a nu amana reducerea tarifelor de interconectare ale Orange si Vodafone, este una normala si perfect justificata", a spus Catalin Dima, director executiv juridic si de relatii al Romtelecom. "Cand exista o decizie a autoritatii inca din 2006, care prevede tariful de interconectare de 5,03 eurocenti/minut de la 1 ianuarie 2009, ar fi fost absolut inacceptabil ca o asemenea decizie sa se modifice cu cateva saptamani inainte de 1 ianuarie 2009. Continuarea investitiilor in telecom-ul din Romania depinde foarte mult de stabilitatea si predictibilitatea cadrului de reglementare", a adaugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO