ZF 24

Romtelecom schimba oferta de telefonie fixa

26.10.2009, 15:34 212

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa, a lansatastazi un nou portofoliu de voce pentru clientii noi persoanefizice, constand in 5 abonamente cu pana la 4000 de minute gratuitecatre orice destinatie fixa nationala si pana la 400 de minutecatre orice retea nationala mobila, fixa sau internationala. Noiiclienti care se aboneaza pana la 31 decembrie 2009 vor beneficia deabonamente reduse cu pana la 20%, iar clientii care se aboneazaatat la serviciul de voce, cat si la cel ADSL vor avea in plusabonamente de voce reduse cu pana la 30%, incepand de la 4,9 Eurofara TVA.

"Voce Oriunde 4000+ ofera 400 de minute gratuite indiferent depalierul orar catre orice retea mobila sau fixa nationala. Acesteminute gratuite pot fi folosite de asemenea si pentru apeluri catreretelele fixe din Uniunea Europeana si cele fixe si mobile din SUAsi Canada. Voce Oriunde 4000+ include suplimentar 4000 de minutegratuite oricand catre toate retelele nationale fixe, dupaconsumarea celor 400 de minute, si apeluri nelimitate in reteauaRomtelecom, indiferent de palierul orar. Voce Oriunde 4000+ estedisponibil pentru un tarif redus cu 20%, de 10,8 Euro/luna, faraTVA", potrivit oficialilor companiei.

Abonamentele Voce Fix Nelimitat, Voce Fix 1000+ si Voce Fix 100sunt desinate clientilor care apeleaza in special in retelelefixe.

"Voce Fix Nelimitat ofera minute nelimitate catre orice reteafixa din Romania, indiferent de palierul orar, si este disponibilla un tarif redus cu 20%, de 9 Euro/luna, fara TVA. Voce Fix 1000+include 1000 de minute catre orice retea fixa nationala, seara siin timpul weekend-urilor, si alte 100 de minute in palierul orar devarf pentru aceleasi destinatii. Tariful promotional lunar esteredus cu 10%, la 7 Euro/luna, fara TVA.", potrivit Romtelecom.

Toate noile abonamente (cu exceptia Voce Fix 100) includ apelurinelimitate in reteaua Romtelecom, in afara perioadei de varf.

"A devenit un obicei pentru noi in ultimii ani sa ne consultamfrecvent clientii si sa primim feedback-ul lor pentru a veni pepiata cu cele mai bune oferte pentru ei, ca parte a politicii"Clientul pe locul 1". Conform rezultatelor celor mai recentecercetari, clientii doresc mai multe minute gratuite si abonamentemai reduse, chiar mai mici daca beneficiaza si de o conexiune deinternet broadband, asa ca am definit noi abonamente pentru araspunde acestor asteptari. Mentinand aceleasi tarife de listapentru noile abonamente, am adaugat reduceri de pana la 30% pentrutariful lunar si chiar sute de minute gratuite catre mobil saudestinatiile internationale," a declarat Joerg Zeddies, DirectorExecutiv Comercial, Segment Rezidential.

Promotia pentru noile abonamente de voce este disponibila panala 31 decembrie 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO